Ο chef του ξενοδοχείου Μακ. Παλλάς, Νίκος Διάφας, ετοιμάζει για το δίκτυο γυμναστηρίων Gymnasium το πιο νόστιμο κέικ Ζέας!
ΚΕΙΚ ΖΕΑΣ
- 240ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 82ΓΡ ΚΡΟΚΟΙ
- 365ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΖΕΑΣ
- 12ΓΡ ΜΠΕΙΚΙΝ
- 90ΓΡ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΑΛΑ
- 190ΓΡ ΑΣΠΡΑΔΙΑ
- 48ΓΡ ΜΕΛΙ
- 1 ΣΤΙΚ ΒΑΝΙΛΙΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κάνουμε μαγιονέζα τους κρόκους με το ελαιόλαδο.
Αφρατεύουμε τα ασπράδια με το μέλι.
Ενώνουμε τα δυο μείγματα, προσθέτουμε το γάλα και τέλος τα υπόλοιπα υλικά.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς. Τα σιροπιάζουμε ελαφρώς με αραιωμένο σιρόπι μελιού.
Καλή μας όρεξη!