Όλοι ξέρουμε ότι η χρονιά ξεκινάει τον Σεπτέμβριο! Μπορεί ο μήνας που μόλις ανέτειλε να σημαίνει την λήξη του καλοκαιριού και ταυτόχρονα την αρχή του φθινοπώρου, όμως είναι αναμφισβήτητα μια μικρή πρωτοχρονιά!

Massage Inn | Είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε με ένα μοναδικό μασάζ στη Θεσσαλονίκη;

Είμαστε στον μήνα των αποφάσεων, της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς και των νέων εγγραφών!

Το γυμναστήριο σίγουρα κατέχει σημαντική θέση στα resolutions σου. Από το “να ξεκινήσω γυμναστήριο” μέχρι το “να πηγαίνω συχνότερα στο γυμναστήριο”, μικρή ή μεγάλη η απόφαση θα είναι καθοριστική, θα σου αλλάξει τη ζωή και ο δικός μας ρόλος είναι  π ρ ω τ α γ ω ν ι σ τ ι κ ό ς!

Για τον λόγο αυτό όλοι εμείς στην GYM team του δικτύου Gymnasium, βάλαμε σε προτεραιότητα τις ανάγκες σας, σηκώσαμε τα μανίκια και ανακαινίσαμε το γυμναστήριο του κέντρου. Διπλασιάσαμε τον χώρο των οργάνων για να γυμνάζεστε με άνεση όλες τις ημέρες και ώρες και εμπλουτίσαμε τα όργανα γυμναστικής με όλα τα νέα μηχανήματα που τρεντάρουν αυτή τη στιγμή στο fitness! Οι προπονήσεις σας αποκτούν νέες προοπτικές και εμείς είμαστε εδώ κάθε μέρα για να τις υλοποιήσουμε.

⇒ Gymnasium premium (κέντρο) Εθνικής Αμύνης 11 • 2310 251 750

Τώρα λοιπόν που ο καιρός το προστάζει, μην αργείς και πρόλαβε τις παλιές τιμές! Μην αφήσεις τον καιρό να περνάει ανεκμετάλλευτος και βγες κερδισμένος! Έλα στο αγαπημένο σου γυμναστήριο για προπόνηση και γνωριμία με τον νέο μας χώρο και τον νέο εξοπλισμό με μόνο 21,60€ τον μήνα! Πρόλαβε τις προσφορές μας ως την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου! Τώρα, που όλος ο Σεπτέμβριος είναι σαν μια μεγάλη Δευτέρα γεμάτος νέα ξεκινήματα, πάρε την απόφαση που θα καθορίσει τη ζωή σου! #γυμνάζουμε_χαμόγελα 🙂

Δες εδώ τις προσφορές μας με 21,60 /μήνα

Start your journey now!  Joinus!

Συμπληρώματα Διατροφής - My Fit Food